L’hora del programa: les propostes culturals de CiU

Els programes electorals no serveixen, només, per guanyar eleccions. Serveixen, sobretot, com a fulls de ruta pautats per poder aplicar-los en cas d’assolir responsabilitats de govern. A priori, sembla que Artur Mas i Convergència i Unió no han de tenir gaires problemes per poder aplicar les propostes formulades al seu programa. Per això, crec que és bo que la gent del carrer -per dir-ho amb un tòpic- el coneguem, en fem seguiment i, si cal, n’avaluem l’aplicació. Si ens centrem en matèria cultural, objecte principal d’aquest blog, és bo que fem una ullada als cinquanta punts que el programa de CiU agrupa sota l’epígraf “La força de la cultura”. Podeu fer-hi un cop d’ull aquí.

Caldrà esperar a veure com es constitueix i s’organitza el nou govern, quins suports parlamentaris té, qui estarà al capdavant de l’àrea de cultura i quin equip formarà. Tot seguit, podrem començar a intuir quines prioritats, d’entre les apuntades al programa, abordarà primer, quines projectarà a llarg termini i quines es quedaran al calaix. Comencen uns dies apassionants per a aquells a qui ens agrada analitzar les polítiques culturals. Cadascú té les seves dèries…

2 comentaris

 • Tweets that mention L’hora del programa: les propostes culturals de CiU – Ara.cat — Topsy.com

  29/11/2010 14:57

  […] This post was mentioned on Twitter by Arkpadoc, Jordi Lon Quintana. Jordi Lon Quintana said: L’hora del programa: les propostes culturals de CiU http://t.co/0huQNpi (Nova entrada al blog del @diariARA) […]

 • Adriana

  03/12/2010 22:13

  Jordi, ja m’avisaràs de qui és el futur conseller de cultura, que des de que estic a Berlín no m’entero gaire… vaig sentir campanes de que podria ser el Riera, abans de marxar…

  Un blog molt maco ;)

  salutacions!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús