El vaixell de La iaia

La iaia, El meu vaixell (autoeditat, 2010)

A la plana de Vic expliquen la història de l’Ernest, un noi que, tancat dins d’una “petita i desordenada habitació” i armat amb una guitarra de nylon va escriure un grapat de cançons. I mireu si n’estava de convençut d’aquelles cançons que, sense encomanar-se ni a déu ni al diable, les va enregistrar amb una colla d’amics, en va fer un disc i, enfilat dalt d’un vaixell, va anar amunt i avall per cantar-les allà on el volguessin escoltar. I vet aquí que el van voler escoltar unes quantes persones. Cada cop més. Les lletres directes, una sonoritat a cavall del folk i el pop, un bon joc de veus i un ús original dels loops van fer que, de concert en concert, l’Ernest i companyia arribessin a la final del concurs Sona 9. I que el guanyessin. Cançons com Jo vull ser la meva iaia, L’havanera dels moderns, El meu vaixell o Uh! van començar a sonar en auriculars, amplificadors i alguna ràdio. De moment, la història s’acaba aquí. Ara ve el més difícil: que el vaixell de La iaia s’obri camí en les aigües turbulentes de l’escena musical. Qui ha dit que tot fos tan fàcil?

Més: Web de La iaia / La iaia a Myspace / La iaia a Twitter

3 comentaris

 • Tweets that mention El vaixell de La iaia – Ara.cat — Topsy.com

  01/02/2011 13:18

  […] This post was mentioned on Twitter by Mireia, Jordi Lon Quintana. Jordi Lon Quintana said: El vaixell de La iaia – Ara.cat http://t.co/MVQ6Txo via @diariARA […]

 • RiMaT

  02/02/2011 16:28

  Molt bo l’article. Si us agrada la poesia de qualitat i/o seguir blocs de qualitat, visiteu el següent on hi diàriament trobareu nova poesia original, catalana i de qualitat:

  Poemes completats fins el moment: http://rimesturbades.blogspot.com/search/label/RimesCompletesTicles

 • Jordi Lon

  02/02/2011 23:48

  Gràcies, Rimat, hi faré un cop d’ull

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús