Música, performance o verkami? #artalcarrer

Aquest home-cavall toca la guitarra elèctrica al carrer, flanquejat per una tanca de protecció d’obres amb el grafitti corresponent. Als peus, la funda de l’instrument i una maleta oberta amb un cartell on explica que recull diners per poder pagar-se les vacances.

L’escena podria formar part del remake d’una pel·lícula de Fellini o d’un capítol de ‘Bestiari il·lustrat’. Però està captada un migdia qualsevol al passeig de Gràcia de Barcelona, xamfrà amb Aragó. I, que jo sàpiga, no hi havia càmeres a prop.

Si hagués de triar, se’m faria difícil classificar aquesta intervenció artística dins l’àmbit dels músics de carrer o bé dels performers urbans. Quan arriba el bon temps, la ciutat és plena dels uns i els altres. El que és segur és que es tracta d’una acció de micromecenatge prou original al servei dels anhels viatgers de l’artista en qüestió. La cultura verkami esmola la creativitat.

[Fotografia feta amb dispositiu mòbil | Jordi Lon]

Etiquetes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús