Perdre

 

La capacitat humana per fer el ridícul no coneix límits. Francesc Homs ha dit al president Rajoy que “ha renunciat a fer política” i que “és un perdedor”.

Homs ha protagonitzat els pitjors resultats de la historia de CDC caient dels 16 als 8 escons en només 4 anys.

Quan sembla que res pot anar pitjor apareix ell i ens demostra que sempre es pot caure més baix. Quan toquem terra allà és en Quico per cavar-hi un sot.

El pols polític del procés l’està guanyant Espanya per golejada i fins que no ho veiem perdrem. El govern espanyol no ha hagut de fer res per desactivar el procés.

Ens hem ofegat en la nostra retòrica. Rajoy ha demostrat que per aplacar el processisme no cal que es faci res. Cap proposta, cap concessió. Res.

En contra del que haguessin volgut els apologetes del victimisme processista, Rajoy va permetre que es votés el 9 de novembre del 2014.

Quina va ser la reacció del govern Mas? Convertir el referèndum en consulta, la consulta en “procés participatiu” i el procés participatiu en una botifarrada.

Hem ensenyat les cartes i no hi teníem res.

Guanyarem quan ens reconciliem amb les categories fortes de la vida. Quan defensem el palau d’hivern enlloc d’assaltar-lo.

Que no pari de tocar l’orquestra. La vida és una passada. Som els bons i guanyarem.

 

Francesc_Homs-Pactos_electorales-Mariano_Rajoy_Brey-Politica_143247919_10692120_1706x960

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús