L’autor

Em dic Marc i vaig ser secretari nacional de Política Universitària de la FNEC, el sindicat d’estudiants nacionalista referent al nostre país. Sóc recent graduat d’Economia per la Universitat Pompeu Fabra. Sí, graduat com les ulleres, coses de Bolonya.

Amb més de 80 anys d’història a les nostres espatlles, la FNEC ha aconseguit mantenir l’espai nacionalista ben viu en les universitats; on governem per majoria en els respectius òrgans de govern en centres com la UPF i URV i decisius en la governança de la UB.

He estat, a més, col·laborador en tertúlies de ràdio com Som Ràdio i Boca Ràdio i en el seu moment vaig formar part de l’equip nacional de comunicació de Solidaritat Catalana per la Independència.

En el bloc parlaré de temes d’actualitat relacionats amb les reformes educatives, i en conseqüència dels seus impulsors. Tot vist des de un punt de vista transversal pel que fa dretes i esquerres, des d’un catalanisme no partidista, capaç de donar resposta als temps que venen.

Les universitats i el sistema educatiu estan canviant molt en aquests últims anys. És apassionant veure com utilitzen la universitat com a avantsala de les directrius polítiques i econòmiques que pensen establir a nivell nacional. És per això que sovint esdevé la primera trinxera del País.

En el bloc intentaré ser el màxim de sintètic. Twitter m’ha ensenyat que qui no pot explicar les coses en 140 caràcters és que no les vol fer saber.

Si t’has llegit tot el rotllo vol dir dues coses; o em coneixes o és que tens molt temps lliure. Si tens més temps per perdre et recomano que passis pel meu compte de Twitter @Cuffi i et seguiré de tornada.