Presagi

Simplement diré que serà immens…Es presentaran els tres a l’escenari: Andreu Valor fent gala d’una classe d’aquelles que es porten com qui no vol la cosa, Borja Penalba que ens farà pensar i recordar a Laura, i finalment, Feliu Ventura, simplement un àngel.

Amb les veus dolces d’Andreu i Feliu que lluiran labradorisme d’allò més pur, tots quedareu presos de la seua candidesa i sentireu ànsia de regalar-los un barnús del mateix color que el vostre i convidar-los a un cafè per parlar de quin nom posarem als nostres vins.

I què dir del concert. Serà una mostra de saber fer impressionant. Les cançons s’aniran succeint amb la seua rítmica gronxadora i amb aquell to únic que només saben donar ells. No esborrareu el somriure en tota l’estona i tampoc us traureu del rostre les llàgrimes d’emoció. El concert del divendres us té garantida la serenitat mental.

Els qui assistiu ja podreu dir que heu vist en directe tres dels granss cantautors del nostre petit país. Andreu, Borja i Feliu formaran un benvingut punt d’inflexió en el seguit de dies, sinó temps, massa grisos. Són músics que transmeten plaences físiques. No em direu que no us agrada anotar dies que il·lusionen a les agendes. A mi m’agrada tant com…el pimentó torrat!

El divendres 29 de juny a Muro, El Comtat, farà olor a èxit. Andreu Valor, Borja Penalba i Feliu Ventura rubricaran una setmana amb un final molt de l’esplèndid Tata Bates.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús