l’estiu que ens espera

Parlaré del juliol del 2013 com aquell de treball de dilluns a divendres, fugides de cap de setmana i dormir tapada. Parlaré de tempestes de matinada que arriben dos i tres cops per setmana. Parlaré d’aquelles lectures que s’assemblaven als meus diaris que mai vaig escriure i dels trenta-dos recent assolits. Parlaré de l’home barbut que al final parlarà i de la fiscalia que farà parlar els responsables de l’accident oblidat. Amb els anys també aquest juliol del 2013 serà oblidat. El juliol del 2013 vaig menjar paella a una alqueria. Parlaré del juliol del 2013 com el més poc metòdic en molt de temps. Diré quin grup escoltava (el de les Treses, Manresa i Rampell), que ja no em banyava a la platja de la caracola i que me’n vaig anar a un poble de la serra d’espadà a una bonica casa amb un pati on no bufava l’aire pudent de la mar, però on a la nit m’havia de tapar per dormir.

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús