2/12: Una Estúpida de Terrassa s’apunta al carro de la bona música

Aquesta nit, a les 22h i dins del cicle DijousClub de la Jazz Cava, tenim l’oportunitat d’escoltar un dels grups revelació de la ciutat: Estúpida Erika.

Recupero un article que vag fer fa poc sobre aquest conjunt terrassenc:

“Una guitarra, una veu trencada per una tristesa resignada i tota una banda seguint la mateixa inspiració. Estúpida Erikah, un grapat de cançons amb història i ànima, un conjunt inesborrable d’emocions explicades com si fossin retalls del cor, d’un cor trencat que es recompon en cada acord.

Així ens imaginem aquest projecte tot escoltant les seves cançons. Des del bateig en solitari de Lluís Bòria (compositor, veu i guitarra), Estúpida Erikah s’ha anat consolidant cada cop més a l’escenari amb una posada en escena més treballada i contundent.

La base és folk, i rock i pop contemporani on conflueix la música independent dels últims 20 anys, fins i tot, de més enrere o més al costat.

Acaba de veure la llum, “Decorant interiors, decorant exteriors” (Temps Record, 2010) (es pot comprar a iTunes), el seu primer disc, on ens parlen de la vida real amb la comoditat que dóna fer les coses que et surten des del més endins. Cançons de pèrdua i cançons amables, o d’una quotidianitat detallista; crescendos èpics on dels murmuris es passa als crits estripats, Una banda que sobre les taules deixa moments inoblidables i sota les teules regala estones més que agradables” (Font: web oficial).

Fundació: Setembre de 2008, a Terrassa.
Membres: Jordi Masana (baix, guitarra i veus), Xavi Carmona (veu, bateria i percussions), Dani Pino (guitarres i veus) i Lluís Bòria (veu i guitarra), a més de Magali Licari (percussions, melòdica i veus), Aleix Puig (violí i veus) i Carles Sánchez (guitarra).
T’agradarà si escoltes: Micah P. Hinson, Arab Strap, Low, Tom Waits, Smog, Johnny Cash, Tindersticks, Sr Chinarro, Manel, Mishima, El Petit de Cal Eril, Beirut,…

Estúpida Erikah 2.0: web | bloc | Twitter | Facebook | MySpace | YouTube

1 comentari

  • Tweets that mention 2/12: Una Estúpida de Terrassa s’apunta al carro de la bona música – Ara.cat — Topsy.com

    02/12/2010 16:30

    […] This post was mentioned on Twitter by marcroca, Estupida erikah. Estupida erikah said: 2/12: Una Estúpida de Terrassa s’apunta al carro de la bona música – Ara.cat http://t.co/xj4EClR via @diariARA […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús