La socialització de la patronal Cecot

La patronal Cecot s’està posant les piles en comunicació social. Deu fer un any i mig vaig anar a parlar amb gent de l’àrea d’Internacionalització de la patronal vallesana. Detectaven que les xarxes socials començaven a ser imprescindibles i no volien deixar perdre el tren. Vam parlar de Twitter i Facebook, però també de Google Reader, Delicious, LinkedIn, etcètera.

Les darreres notícies que vaig rebent demostren que s’han pres força seriosament l’ús de les eines 2.0 i la comunicació social. Pocs mesos després feien una jornada dirigida a empreses a la que vaig poder assistir i de la que en vaig fer la següent crònica: “Empresa: Les xarxes socials ens afectaran a tots, vols saber com?” . Actualment s’estan duent a terme els seminaris sobre xarxes socials i empresa, que tenen molt bona pinta.

A la formació cal sumar-hi la comunicació. Llegeixo que la Fundació Cecot Formació fa una aposta en la seva vessant comunicativa renovant el web de formació i ampliant la seva presència digital via pàgina a Facebook per acostar aquest servei als potencials usuaris.

Té la seva lògica, si ofereixes formació en xarxes socials a l’empresa, és imprescindible donar exemple i aplicar-les tu també.

Etiquetes

2 comentaris

 • Tweets that mention La socialització de la patronal Cecot – Ara.cat — Topsy.com

  07/12/2010 16:33

  […] This post was mentioned on Twitter by marcroca and Pere, carlesprat. carlesprat said: RT @marcroca: #ObservatoriEgarenc | La socialització de la @PatronalCecot #Terrassa http://bit.ly/hc6IbQ […]

 • R MM

  10/12/2010 13:44

  Una de les tasques de les organitzacions empresarials com la Cecot és la de testejar les noves tecnologies i possibles serveis TIC per tal de conèixer els “pros i contres” abans que les microempreses i les pimes ho incorporin dins els seus processos organitzatius. D’aquesta manera no només prediquem amb l´exemple com diu el Marc Roca al post sinó que, sobre tot, estalviem temps d´implementació a les empreses. Els transmetem el know how adquirit perquè puguin beneficiar-se de les oportunitats que els poden oferir.
  Entenem i estem convençuts que les Xarxes Socials són una oportunitat per les micro i les petites i mitjanes empreses, però encara queda molt recorregut per conèixer el desenvolupament d´aquest nou paradigme relacional i comunicatiu que ens obren. Les Xarxes Socials suposen també a les empreses una nova manera de relacionar-se amb els seus stake holders, un nou mercat, un plantejament en la reorganització interna i sobre tot en la prestació de serveis.
  Continuarem reimpulsant les TIC i les Xarxes Socials per transmetre a les pimes la potencialitat d´aquestes eines i ajudar-les a ser més competitives, a l´hora que aprenem fent camí en aquest nou món a mans dels internautes.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús