Els terrassencs ja poden trobar el seu punt G

I, més concretament, el 23G, la data fixada per execir el dret de decidir. Aquest Pont ha marcat l’inici de recollida del vot anticipat. Durant el primer dia, amb la instal·lació de cinc punts de recollida de vots, s’han introduït 500 butlletes. Consulteu els llocs i les dates on podeu exercir el vot anticipat. Terrassa Decideix! http://www.terrassadecideix.cat

2 comentaris

  • Tweets that mention Els terrassencs ja poden trobar el seu punt G – Ara.cat — Topsy.com

    09/12/2010 12:29

    […] This post was mentioned on Twitter by marcroca and carlesprat, terrassa21. terrassa21 said: RT @marcroca Els terrassencs ja poden trobar el seu punt G #ObservatoriEgarenc http://bit.ly/hhtvqz […]

  • Xerrada amb Vicent Partal a la BCT – Ara.cat

    21/03/2011 14:04

    […] Decideix –que ja ha recollit més de 5.700 vots anticipats per a la consulta del 23-G– i Òmnium Cultural han convidat al director de Vilaweb, Vicent Partal (bloc, Twitter, Facebook, […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús