La música de Terrassa pot ser viral

iconoscopio-terrassa.jpgLa publi dels paperets funciona (foto), sino no m’hagués assabentat d’aquesta iniciativa. Ho vaig trobar en un bar. Organitzat per Terrassa Arts Visuals, Iconoscopio fa pública la Convocatòria Terrassa 2010. Es tracta d’una iniciativa dirigida a músics de Terrassa. Només cal que envieu les vostres creacions (màxim de 2 minuts!) a través del formulari que hi ha al web d’Iconoscopio.

Amb la peça seleccionada es farà un vídeo elaborat per DSK. Però, la cosa no acaba aquí. El vídeo musical estarà inspirat en Terrassa i es difondrà a través d’una campanya viral a la xarxa. El termini de presentació dels temes musicals va començar el proppassat 1 de desembre i acaba el 31 d’aquest mateix mes. Trobareu tota la info al web d’Iconoscopio.

Tot plegat molt modern. M’agrada perquè aposta per la música de qualsevol tipus, pels músics de Terrassa  i per les noves tecnologies i les eines de comunicació socials. Realment té bona pinta. Ànimus!

1 comentari

  • Tweets that mention La música de #Terrassa pot ser viral #ObservatoriEgarenc — Topsy.com

    13/12/2010 18:54

    […] This post was mentioned on Twitter by marcroca, carlesprat. carlesprat said: RT @marcroca: La música de #Terrassa pot ser viral #ObservatoriEgarenc http://bit.ly/i43ZSC […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús