#immersio, a Terrassa també

immersio.jpg La sentència del TS que afecta al sistema d’immersió lingüística que apliquem en aquest país des de principis dels 80’s –aprovat per unanimitat al Parlament– va ser la notícia bomba d’ahir.

Les xarxes socials, sobretot Twitter, n’anaven plenes. Terrassa no en podia quedar de banda, i ja s’han començat a sentir veus locals anunciant una concentració davant de l’Ajuntament per aquest vespre (20h): @laia_sala, @gerardfreixa, @JordiRuedaS, @ERCterrassa, @Raulmuto, @edugonzalez_.

Per la seva banda, la CUP-Terrassa Vallès Occidental ha creat l’esdeveniment a Facebook “Concentració en DEFENSA DEL CATALÀ a Terrassa” on es comença a apuntar la gent que confirma la seva presència en aquesta concentració en defensa del model d’immersió lingüística.

1 comentari

  • Tweets that mention #immersio, a Terrassa també – Ara.cat — Topsy.com

    23/12/2010 14:42

    […] This post was mentioned on Twitter by marcroca. marcroca said: Sobre la concentració d'avui a les 20h –> #immersio, a #Terrassa també http://bit.ly/fDvSiQ #ObservatoriEgarenc […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús