Xerrada amb Vicent Partal a la BCT

Terrassa Decideix –que ja ha recollit més de 5.700 vots anticipats per a la consulta del 23-G– i Òmnium Cultural han convidat al director de Vilaweb, Vicent Partal (bloc, Twitter, Facebook, Viquipèdia), a fer una xerrada demà 28 de desembre sobre “El futur de la consulta, com afectarà la llei de consultes del govern de Madrid i el tracte dels mitjans“. La xerrada tindrà lloc a la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les lletres, 1) a les 19 hores. Per poc que pugui hi aniré. La meva presència a la Xarxa va començar el març de 2005 amb un bloc, precisament a Can Partal. Tot i que actualment aquell bloc sembla terra de ningú, no està tancat, només en stand by, i va tenir moments de molta ‘vidilla’. I, és que, si em sento identificat en algun espai web, aquest és Vilaweb. Espero trobar-hi força gent a al xerrada. Veient l’esdeveniment de Facebook que han obert els de Terrassa Decideix, sembla que així serà. Fins demà, doncs!

1 comentari

  • Tweets that mention 28/12: Xerrada amb Vicent Partal a la BCT #ObservatoriEgarenc #Terrassa cc — Topsy.com

    27/12/2010 15:08

    […] This post was mentioned on Twitter by marcroca. marcroca said: 28/12: Xerrada amb Vicent Partal a la BCT #ObservatoriEgarenc #Terrassa cc @TerrassaDecideix @vpartal http://bit.ly/f5TDpj […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús