#5x55t, iniciativa periodística terrassenca molt recomanable!

L’Eduard, un periodista terrassenc, ha llançat el projecte 5×55 Terrassa. Segons m’explica en un mail

“El 22 de maig hi ha eleccions municipals, com sempre ens hi juguem molt però al final el titular del dilluns 23 serà o continuïtat o canvi. No sé que passarà, de fet no sé que vull que passi; el que sí sé, és que vull saber més i només hi ha una manera de fer-ho: preguntar. Queden 11 setmanes per anar a votar, cada dia laborable publicaré una entrevista on faig 5 preguntes a una persona rellevant per reflexionar sobre Terrassa. L’objectiu és conèixer una mica més la ciutat, pensar en ella i demostrar com internet a més de ser el futur és el present. Si t’agrada la idea, comparteix-la a través de la xarxa, ja sigui via email, facebook o twitter. Només tinc el boca orella, hi ha qui pensarà que és poc, jo penso que ho és tot.”

Em sembla una excel·lent iniciativa, aquest és el meu petit granet d’arena de suport!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús