Com ha de ser la Terrassa 2.0?

Després del Terrassa’n’Tweets, ara neix el Terrassa 2.0. Segons informen en el bloc que han obert, aquesta iniciativa ha estat llançada per “un grup de ciutadans” i té la intenció de celebrar un debat amb tots els partits polítics locals “amb els ulls posats en les eleccions municipals del 22 de maig”. I, afegeixen que, “el debat versarà sobre l’ús de les noves tecnologies en la construcció de la “Terrassa del futur””.

Quant als polítics que hi participaran, el bloc informa que “Alfredo Vega del PSC, Carles Oriach de CiU, Isaac Albert d’ERC i Manel Marquez de les CUP participaran com a ponents en el debat. Mentre que Joan Poca de SI, Javi Gonzalez de C’s i Frank Morales de ICV estaran a la fila 0 i tindran veu en la introducció i en les conclusions”.

La forma de participació prevista engloba tant al públic assistent com qui ho segueixi via streeaming i Twitter. Aquest esdeveniment se celebrarà demà dimecres 4 de maig a les 19:30h al Restaurant Bizarre (Camí Fondo, 37).

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús