2/10: 7a Trobada Tintinaire de Catalunya

No és fruit de la meva devoció l’obra d’Hergé però segur que hi ha molta gent interessada en el món de Tintín, Milú i el capità Haddock. El proper 2 d’octubre Terrassa viurà la setena edició de la Trobada Tintinaire de Catalunya, organitzada per l’Associació 1001.

La concentració de fans del còmic es farà a la Plaça Vapor Ventalló entre els 11h i les 14h del diumenge 2 d’octubre, on es podrà disfrutar de diversos actes, entre els que destaquen la mostra, venda i intercanvi d’objectes de col·leccionista, tallers de manualitats i l’actuació de la Banda Municipal de Moulinsart.

A partir de les 17h es reprendran els actes amb dues xerrades al local d’Amics de les Arts; on també hi haurà una exposició titulada Tintín a Terrassa, amb obres d’artistes vallesans. La mostra es podrà visitar de l’1 al 13 d’octubre.

A més, un recull de llibres de Tintín recorrerà les biblioteques de la ciutat del 26 de setembre al 8 d’octubre.

Dues curiositats:

1.- Coincidint en el temps, el 28 d’octubre s’estrena la pel·lícula ‘Tintín, el secret de l’Unicorn’, dirigida per Steven Spielberg.

2.- El traductor al català dels còmics de Tintín va ser el terrassenc Joaquim Ventalló i Vergés.

……………………………………………………

Títol: 7a edició de la Trobada Tintinaire de Catalunya.

Data i hora: Diumenge 2 d’octubre, d’11h a 14h.

Lloc: Plaça Vapor Ventalló (veure mapa). També, local d’Amics de les Arts (veure mapa).

Organitzador: 1001, Associació Catalana de Tintinaires.

Preu: Gratuït.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús