Entrades amb l'etiqueta ‘Amb cara i ulls’

14/09: Presentació del primer llibre en català finançat a través de crowdfunding

dilluns, 12/09/2011

El proper 14 de setembre es presentarà a Terrassa el primer llibre en català que ha estat finançat a través de crowdfunding o, el què és el mateix, el micromecenatge. Es tracta de ‘Amb cara i ulls‘, del lingüista Víctor Pàmies.

Fa temps que segueixo en Víctor Pàmies a la xarxa i, concretament, m’interessa l’evolució que ha seguit per tal de poder editar el llibre que ve a presentar dimecres que ve. En vaig parlar a principis d’any des del web d’Escacc, just quan començava a recollir el finançament necessari pel seu projecte.

Deia:

“El lingïsta barceloní Víctor Pàmies, especialitzat en paremiologia (ciència que estudia els refranys), vol editar un diccionari de dites i frases fetes sobre l’ull i ho planteja a Verkami. El recull consta de més de 600 parèmies que donarien lloc a un llibre d’unes 150 pàgines. Els mecenes, en cas de recollir-se el finançament necessari, rebran un exemplar de la primera edició, entre altres coses. El projecte està valorat en 4.000 euros. Quan queden 36 dies de termini, en Víctor Pàmies ha recollit 1.000 euros procedents de 43 mecenes“.

I, més tard, un cop ja va havia aconseguit la fita de recollir el finançament necessari, el vaig convidar perquè expliqués ell mateix com ho havia aconseguit: ‘Amb cara i ulls: el primer llibre en català finançat a través del crowdfunding‘.

En fi, un bon exemple d’emprenedoria cultural.

—————————————-

Esdeveniment: Presentació del llibre ‘Amb cara i ulls’ (diccionari de dites i refranys sobre l’ull), de Víctor Pàmies.

Data: Dimecres, 14/09/2011.

Hora: 20:00 h.

Lloc: Sala d’actes d’Òmnium Cultural (veure mapa).

Organitzador: Òmnium Cultural Terrassa (web, Facebook, Twitter).

Esdeveniment a les Xarxes: Facebook.