Eurocopa de les Cançons: Portugal – Grècia (4rts de final)

Flag-Pins-Portugal-Greece.jpg

Ja tenim aquí el segon enfrontament de quarts de final de l’Eurocopa de les Cançons! A la 1ª fase, Portugal va ser la selecció més votada gràcies a la cançó de Linda Martini, i Grècia la tercera més valorada pels lectors de l’Orella de Chygrynskiy, amb el tema de Evripidis And His Tragedies. Estaran a l’alçada les bandes escollides per a aquests quarts de final? Decidiu vosaltres, Dimitros i Dimitras!! Per quina de les dues cançons que ara exposaré us decanteu? Per l’Ipod de Chygrynskiy, voteu, voteu, voteu!!!

PORTUGAL

CAPITAO FAUSTO ‘Febre’

Potser si haguessin nascut a Escòcia es dirien Franz Ferdinand. Pero els Capitao Fausto són un quintet de Lisboa d’entre 19 i 22 anys, i segurament per això, una de les bandes més fresques de l’escena independent portuguesa. Tomás Wallenstein a la guitarra i veu, Domingos Coimbra al baix, Manuel Palha a l’altra guitarra, Francisco Ferreira als teclats i Salvador Seabra a la bateria són amics de la infantesa, i potser aquesta és la raó per la que semblen entendre’s tan bé musicalment. El seu disc ‘Gazela’ és indie-rock fresc, enèrgic i ballable, com les cavalcades per la banda deeee… no, em nego a parlar bé en públic de l’impresentable de la gomina i el nº 7…

[youtube peBSs2bAsb8 nolink]

GRÈCIA

RAINING PLEASURE ‘Another Song’

Els Raining Pleasure són un quartet de Patras, que porten tocant junts des de principis dels 90. Canten en anglès, i han tingut força èxit al seu país, apareixent en anuncis, bandes sonores, fent versions d’ABBA, o tocant al costat de grans bandes internacionals com els Pixies, The Cure o Black Rebel Motorcycle Club. A més, el seu cantant, Vassilikos, va editar un recopilatori de versions que li hauria agradat compondre molt i molt recomenable (‘Vintage‘). Sigui com sigui, aquesta banda és versàtil i eficaç com el joc de Karagounis…

[youtube vs6cqJU7-xY nolink]

2 comentaris

  • Josep Margenat

    25/06/2012 23:32

    portugal als penals

  • Tiago

    26/06/2012 20:13

    Portugal

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús