Eurocopa de les Cançons: República Txeca – Alemanya (4rts de final)

Flag-Pins-Czech-Republic-Germany.jpg

Mare meva, Chygrynskiys, quina emoció! Comencem avui la 2ª fase d’aquesta Eurocopa de les Cançons, que fins ara ja ens ha permès conèixer 16 bandes dels països participants a l’Eurocopa. A partir d’aquests quarts de final, els països classificats per a la següent ronda es decidiran en enfrontaments directes. Per tant, ara simplement haureu de votar quina cançó us agrada més de les dues que us plantejaré en cada enfrontament de quarts. Com que els empats poden ser bastant factibles amb aquest sistema de puntuació, em reservo per a mi el gol d’or que faci decantar la balança en cas d’igualtat a vots. En el cas que això passi, ho especificaré a l’hora de fer pública la votació. Com ja he anat publicant via twitter i facebook, les classificacions finals de la 1ª fase i els conseqüents enfrontaments de quarts de final són els següents:

Gr. A: TXE 35 GRE 33 RUS 27 POL 25

Gr. B: POR 39 ALE 28 HOL 24 DIN 19

Gr. C: ESP 25 IRL 24 ITA 20 CRO 11

Gr. D: UCR 25 SUE 23 FRA 23 ANG 19 (*2ª plaça decidida per major nº de màximes puntuacions de Suècia)

Enfrontaments de 4rts de final: Rep. Txeca-Alemanya; Portugal-Grècia; Espanya-Suècia; Ucraïna-Irlanda

Un cop posats en ordre quadres i xifres, us recordo també que el període de votacions per als 4 enfrontaments de 4rts de final estarà obert fins a la mitjanit de dimarts 26 a dimecres 27, vigília de l’inici de les semifinals de l’Eurocopa de Futbol. Dit tot això, que comencin els quarts de final: gaudiu de les cançons txeca i alemanya, i voteu, Dimitros, voteu!!

REPÚBLICA TXECA

SUNSHINE ‘Top! Top! The Radio’

Aquest quartet de Tabor anomenat Sunshine el formen en Kay (líder de la banda), Jiri (guitarra), Amak (baix) i en Daniel (bateria). Quan es van formar al 1994, molt influïts per sons foscos amb influències post-punk i de la new wave, tothom es prenia el seu nom com una ironia, un contrasentit. Amb tot, aquesta banda camaleònica ha tingut sortida als Estats Units, i fins i tot ha compartit singles amb At The Drive-In o No Knife. I no em podreu negar que aquest temazo amb el que competeixen a quarts de l’Eurocopa de les Cançons és elèctrica com aquell equip amb els Poborsky, Nedved, Bejbl, Smicer i companyia que va estar a punt de guanyar-li la final de l’Eurocopa 1996, precisament, a Alemanya…

[youtube WJmtKxOWrVE nolink]

ALEMANYA

THE NOTWIST ‘Gone Gone Gone’

Aquesta banda de Weilheim In Oberbayern (a les rodalies de Munic) està liderada pels germans Markus i Michael Acher. Els Notwist es van fundar al 1989, i a la seva llarga trajectòria han demostrat una capacitat de mutar la pell certament sorprenents: des dels inicis orientats al punk i al metall, passant per èpoques electròniques, o fins i tot obtenint cert prestigi internacional als cercles indies amb el seu disc de 2007 ‘The Devil, You + Me’. Un disc que es clou amb aquesta meravella que competeix a can Chygrynskiy, en una autèntica confrontació d’estils amb el seu rival a quarts. I és que aquesta cançó té la delicadesa de Mesut Özil sortejant contraris i posant una assistència milimètrica a Mario Gómez…

[youtube SFHiQUbIfRs nolink]

3 comentaris

 • Dr. fu

  22/06/2012 12:11

  Alemanya 1 – República Txeca 0

 • Josep Margenat

  25/06/2012 23:35

  República Txeca

 • Tiago

  26/06/2012 20:17

  República Txeca

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús