Eurocopa de les Cançons: Ucraïna – Irlanda (4rts de final)

Flag-Pins-Ukraine-Ireland.jpg

UCRAÏNA

MAD HEADS ‘Over My Dead Body’

Els Mad Heads són una de les bandes pioneres del psychobilly a Ucraïna. Fundats a Kiev al 1991, Vadym i Maksym Krasnooky més Bohdan Ocheretyany es van fer un nom en l’escena psychobilly de l’Europa de l’Est i van acabar girant per tot Europa. Fins i tot van venir en 3 ocasions al Calella Psychobilly Meeting, festival internacional que aplega bandes de tot el món, i que enguany celebrarà el seu vintè aniversari a Pineda de Mar. La banda es va mantenir activa fins al 2003 cantant en anglès i/o ucraïnès, fins que es van reinventar en format de sextet, decantant-se pels ritmes ska i amb tocs de folk ucraïnès. Un canvi que va comportar també un retoc al nom de la banda: Mad Heads XL. Igual que li pugui passar a Shevchenko, encara que passin els anys i perdin la guspira de brillantor, el talent sempre pot sortir en qualsevol moment per decidir un partit…

[youtube itzStpyjoeU nolink]

IRLANDA 

THE CAST OF CHEERS ‘Animals’

Potser darrerament heu sentit a parlar de The Cast Of Cheers. Aquests dublinesos van publicar el seu disc de debut a internet de manera gratuïta, i la jugada els va sortir força bé. Després de 150.000 descàrregues, i nominacions a premis, les discogràfiques se’ls van rifar. El seu segon disc (‘Family’) els pot fer un foradet a la carregada escena indie internacional, al costat de bandes com Vampire Weekend, Bloc Party, Foals i companyia. I és que les seves cançons sincopades tenen la sortida i l’aire fresc d’una bona cavalcada per banda d’Aiden McGeady…

[youtube oMxAEn3Owlg nolink]

3 comentaris

 • Van

  24/06/2012 9:39

  Voto por Horlandia, clarament

 • Josep Margenat

  25/06/2012 23:18

  irlanda

 • Tiago

  26/06/2012 20:19

  Irlanda

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús