Busquem l’onze musical del Mundial de Brasil 2014

Cóm va, Dimitros? Gaudint de la caloreta, el sol i el Mundial? Mentre esperava a veure els partits de quarts de final que comencen avui, he pensat en passar-me per aquí, amb l’excusa del Campionat del Món de Brasil. Com que durant aquests anys d’història de l’Orella de Chygrynskiy ja hem anat ensenyant cançons cantades per alguns dels protagonistes del mundial (Mesut Özil, Clint Dempsey, Lukas Podolsky…), m’he decantat per un altre tipus de vinculacions musicals molt més superficials. No us queixeu, que estic de vacances, i prou faig utilitzant el meu cervell privilegiat a aquesta hora de la migdiada. Així que aquí va un inici de proposta d’onze musical del Mundial de Brasil 2014… a partir de similituds físiques entre els futbolistes/entrenador i alguns artistes de la història del rock i la música popular. Si teniu propostes per completar l’onze, me les feu arribar pels comentaris o twitter, i les anem sumant als pròxims dies…

COS TÈCNIC:

JOACHIM LOW / BRETT ANDERSON (SUEDE)

 

 

 

 

 

 

LOUIS VAN GAAL / JOSH HOMME (KYUSS/ QUEENS OF THE STONE AGE)

 

 

 

 

 

 

 

 

PORTER:

OCHOA / DAVID BISBAL

 

 

 

 

 

 

(per qüestions de #valors, em nego a entrar i buscar a Youtube una cançó d’aquest paio…)

DEFENSES:

 

 

 

MIGCAMPISTES:

MESUT ÖZIL / WIN BUTTLER (ARCADE FIRE)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUKA MODRIC / DAVID GUETTA

 

 

 

 

 

 

(demano 10o0 disculpes a les vostres orelles per posar-vos aquesta m… ehhh, d’aixòòòò… cançó…)

 MARIO GÖTZE / JUSTIN BIEBER

 (que no, que no…)

DAVANTERS:

DIEGO COSTA / TOM WAITS

 

 

 

 

 

 

 

 HUNTELAAR / BIMBA BOSÉ

 

 

 

 

 

 

 

(ídem de ídem al comentari de David Guetta…)

MITROGLOU / TINO CASAL

 ———————————————————————————-

PD: En cap cas això és una recomenació, però com que diuen que els periodistes som “notaris de l’actualitat” i totes aquestes mandangues, deixo constància del disc oficial de la FIFA amb les ‘cançons del mundial’. Només de veure noms com Pitbull, Jennifer López, Shakira o Carlinhos Brown ja em venen suors fredes, marejos, calfreds i nàusees…

PD2: Ja poden dir que el ‘soccer’ no interessa als Estats Units, però cada vegada es viu amb més passió. Aquests dies, algunes bandes indie han manifestat a les xarxes socials el seu suport a la selecció, com ara els Pains Of Being Pure At Heart

PD3: I ja que parlem d’aquesta banda, recordeu l’article que vam fer fa ja un temps sobre Pat Nevin, el jugador-dj que va fitxar pel Chelsea a canvi d’un concert de New Order? Doncs ha estat al Mundial, lluint la samarreta dels Pains…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús