Per fi l’alcalde ha vist la llum!

Portada del New York Post del 3 de novembre.JPG Davant les crítiques que va provocar la decisió de mantenir la marató, l’alcalde de Nova York va decidir cancel·lar-la, i el New York Post ho va expressar amb aquesta portada. Coincidint amb el fet que el corrent elèctric anava tornant de mica en mica als barris afectats, els periodistes del diari sensacionalista van celebrar que Michael Bloomberg “veiés la llum” i suspengués la cursa, especialment després que denunciessin el dia abans amb el joc de paraules “abus of power” que el mayor “abusés” del seu poder per proporcionar a la marató l’energia elèctrica (power) que necessitaven per a l’esdeveniment mentre milers de persones no en tenien.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús