El cementiri de La Recoleta. Postals de Buenos Aires (3)

 

 

Una de les millors vistes del cementiri de La Recoleta -on el preu del metre quadrat és dels més alts de la ciutat de Buenos Aires- s’aconsegueix des de la terrasseta del McDonald’s que han obert al recentment inaugurat shopping Recoleta Mall. Un contrast interessant i inaudit, si més no: menjar una hamburguesa gaudint de les vistes a la tomba d’Eva Perón.

1 comentari

  • Xavier Cuiàs Cristòfol

    16/02/2012 18:30

    No hi ha res com anar-se’n a l’Argentina i haver de sacrificar la pròpia moral individual per tal de veure de ben aprop la tomba d’Eva Perón tot degustant la merda de menjar escombraries que són capaços de fabricar els impresentables de l’ M vermella que no saben fer res més que elevar la seva porqueria a la categoria de restaurant. Tant de bo no hagis de tornar a trepitjar un lloc com aquest, ni cap “mall”, ni cap “shopping center” ni cap altre anglicisme propi de la subcultura imperial per a ramats bovins acrítics que domina el món.
    Salut.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús