Meritxell Díaz

Meritxell Díaz és periodista i des de gener de 2010 viu a Buenos Aires. Ha estat redactora en cap del setmanari L’Independent de Gràcia i també ha treballat a la secció de televisió de l’Agència EFE. Ha col·laborat a publicacions com Barcelona Metropolitan i La Revista 40, i a portals web amb reportatges sobre viatges i educació. Ha coordinat butlletins municipals a Martorelles, Badia del Vallès i Barberà del Vallès. També va treballar a la delegació de CNN+ a Catalunya, com a pràctiques de la carrera. És autora del llibre ‘La història del sindicalisme al taxi. Una mirada progressista’ (DeBarris SCCL, 2006).

Li agrada viatjar, però encara més gaudir de l’experiència de radicar-se a una nova ciutat. Primer va viure a Stirling (Escòcia) i ara, a Buenos Aires, on la hiperactivitat cultural supera el caos i on l’enginy social fa pensar que sempre hi ha una sortida possible.

Des d’aquest bloc pretèn reflexionar sobre allò que viu i veu, el que li sorprèn, el que descobreix i el que li descobreixen, les experiències dels seus viatges, el que escolta asseguda a la taula d’un cafè, allò que li expliquen… ‘Milonga de lletres’ vol barrejar actualitat i història amb percepcions, experiències i vivències. Li agradaria que aquest fos un forat de pany des d’on poder-se endinsar a l’Argentina.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús