L’autor

Em dic Josep Grau-Bové. Sóc doctor en ciències del patrimoni i professor lector (lecturer) en Science and Engineering in Arts, Heritage and Archeology. Ensenyo en el màster del mateix nom, a l’Institut pel Patrimoni Sostenible de l’ University College London (la universitat on una mòmia assisteix a les reunions de direcció). També dirigeixo un laboratori mòbil destinat a fer arribar la ciència del patrimoni a tothom. M’agrada col·laborar amb gent d’idees d’arreu del món (així que contacteu-me sense dubtar!). També m’agrada molt escriure.

2 comentaris

 • Jesús Picó i Marco

  26/04/2013 15:47

  Hola Josep,
  Sòc admirador del teu blog ja fa temps. Saps captivar l’atenció del lector amb temes interessants i fóra dels standard i, alhora, fer-ho amb un estil literari molt bò. Enhorabona. De Juny a Setembre d’enguany vaig a fer una estada al Imperial College, i tinc clar que algunes de les teves entrades seràn referent alhora de coneixer el Londres i rodalies menys coneguts.

 • jgraubove

  28/04/2013 20:02

  Hola Jesús! Moltes gràcies! El teu comentari m’anima a seguir escrivint! Espero que vagi molt bé per l’Imperial (la competència :D). Si necessites quelcom ja saps on trobar-me.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús