Nova edició del Beers&Politics València: “Periodisme i política”, amb Salvador Enguix

Com són les relacions entre periodisme i política? Com influeixen els mitjans de comunicació en l’acció política i institucional? Com influexien partits i institucions en l’activitat periodística? El periodisme i la política s’estimen, s’odien a les dues coses a l’altra? Dialèctica o col·laboració necessària?

Sobre aquestes i altres coses debatrem el proper divendres 25 d’octubre a una nova edició del Beers&Politics a València, amb el títol “Periodisme i política”. Per fer-ho comptarem amb la presència del periodista Salvador Enguix. La trobada tindrà lloc a La Bona Vida (c. de Palomino, 8, al Carme) a partir de les 19.30 i fins les 21.30.

Salvador Enguix (Alzira, 1965) és un periodista amb una llarga experiència en diversos mitjans. Actualment és correponsal de La Vanguardia a València, diari on també ha estat redactor i correponsal a Brusel·les. Anteriorment ha treballat per TVV, El País, Mediterráneo, Levante-EMV, Avui, El Periódico, El Temps, SER, RNE i COPE. A més, és Doctor cum laude en Comunicació per la Universitat de València, amb una tesi titolada “Periodisme polític”, presentada en maig de 2013. També és professor d’aquesta matèria a la Facultat de Comunicació de la UV.

Pels que no coneixeu l’esperit dels B&P, és una trobada informal però especialitzada sobre política i comunicació. Es tracta d’escoltar un ponent especialitzat en el tema proposat per després debatre de forma horitzontal i oberta, des del respecte i el rigor. En l’anterior edició Juanvi Izquierdo i Xavier Peytibí obriren el debat sobre les eleccions americanes de 2012.

Si voleu parlar sobre periodisme i política amb una cervesa a la mà no vos perdeu l’esdeveniment!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús