Són quatre rates i tenen molta por

Si el dotze d’octubre els feixistes i nazis espanyols a Catalunya ja ens van ensenyar que eren quatre gats i sense cap força, el dissabte passat a Òmnium ho van acabar de demostrar. No tenen cap força ni cap veu a Catalunya i pobrets somnien en fer la seva gran revolució. Encara creuen que tenen una majoria social i que les seves proclames feixistes enganxen i convencen el poble catalanoespanyol.

Aquesta vegada la manifestació multitudinària que va ajuntar la xifra de 15 franquistes i nazis era en contra d’Òmnium Cultural. Es queixaven, amb tots els insults que us pugueu imaginar (ja se sap que són les seves formes), que Òmnium cobra unes grans subvencions per fer proclames independentistes. Tota aquesta ràbia cap a Òmnium (que fins al 12 d’octubre la majoria d’aquells goril·les no coneixien) va sorgir perquè l’entitat va fer un comunicat declarant que pel dia de la Hispanitat treballarien. Ells no ho veuen, però aquell dia ells també van treballar, van fer un any més el gran circ nazi.

Tornant a la minimalista manifestació en contra d’Òmnium del dissabte passat, va ser una mica ridícula. Els independentistes tampoc vam donar la talla, però aquella gent una vegada més van demostrar el seu màxim intel·lectual. Tot com sempre amb unes botes que no se sap pas d’on surten, ben altes i ridícules. La majoria d’ells i elles, els de sempre; quatre avis reprimits, aquells baixets i de cent quilos i els típics quatre micos casposos dominats sempre per una ideologia que no poden entendre ni saben defensar. Van fer la seva entrada galopant i ensenyant pit, però de seguida es van fer petitons.

Aquells avis tocats del crostó que s’enfaden tant però sempre des de la segona línia i amb aquells megàfons. Són els quatre de sempre i dos o tres figurants mal pagats. Al veure tanta gent democràtica sense anims de revolucions totalitàries van marxar amb la cua entre les cames, tots ben separats i entonant aquells càntics que en un país normal estarien prohibits. Però ja se sap, cadascú canta el que pot, i aquesta gent no poden arribar a més. Al final també fan una mica de llàstima. Ells, pobres, cantaven el “Cara al sol”; els independentistes en un acte d’intel.ligència els Segadors i el Virolai. Aquí ja es demostra tot.

Durant deu minuts calents cridòria i càntics democràtics per una banda i per l’altra, feixistes i nazis. Tot va quedar en això, en un escalfament separat per més mossos que manifestants de totes dues bandes. Finalment una vegada més ens hauríem qüestionar per què aquest grup que si ens remuntem a la història no deixen de ser terroristes surten sempre amb impunitat i poden fer tot el que volen sense cap conseqüència.

4 comentaris

 • julio l. eñez

  27/10/2011 22:21

  Qué indigencia mental tienes, criatura. ¿Seguro que tú estabas allí para contar a los supuestamente 15 falangistas? Me parece que no, que más bien debías estar tomando el biberón o cagadito en los pañales. Es la única explicación posible, porque si hubieses estado allí habrías visto como los falangistas(la mayoría curtidos en mil batallas), esos que tienen tanta por -como tú dices, paseaban la bandera rojinegra con el yugo por los morros de los separatistas. Suerte que los mossos se interpusieron, pues de lo contrario habrías visto quién tiene por de verdad. En fin, yogurín, esperemos que todas las explicaciones que hagas en tu vida no sean tan verídicas como esta.

 • Paisos Catalans

  28/10/2011 16:14

  hola nazi falangista julio l eñez em fa molta pena q una persona com tu pugui tenir opinio en un diari online i dir les bajanades que arribes a dir, nomes saps dir insults i tonteries com ‘curtidos por mil batallas’ Sou una colla d’arreplegat que a la ciutat de Barcelona no hi pinteu res feixistes que veniu de fora de Barcelona el dia de la hispanidad per poder tenir algo de soport. Trobo penòs que puguis arribar a dir que van foter la bandera vermella i negra per la cara quan hi havia moltíssima gent defensant omnium culturant i oposant-se a gent estupida com tu, manipulats per gent com Josep Anglada o Rajoy. La gent que pensa com tu hauria d’estar a la presó igual que terroristes com ETA, sou pitjors porteu molts anys fent mal aquest país i seguiu sent igual d’ignorants feixista de merda

 • 12 octubre -España 2000-

  29/10/2011 13:44

  Guillermo,

  Un poquito de respeto para los que gobernamos tu querida España durante 40 años.

 • Heston

  31/10/2011 21:39

  Como dijo Josep Plá un altre covard catalá.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús