Una repressió més

Aquesta vegada ha sortit a grunyir com és normal Jordi Cañas. El defensor de totes les causes anticatalanes a Catalunya. Només mirant les brometes pudents que fa al twitter en contra de tot el que toca el tema català, ja podem veure a quin personatge ens enfrontem. Sembla del Polònia. Avui molt educadament, segurament la primera vegada que el sentim sent eduat, ha demanat que no es puguin utilitzar les expressions d’espoli fiscal i Espanya ens roba. Diu que no vol frenar la llibertat d’expressió, però ho fa en sec. Deixeu-me que li digui una cosa: senyor Cañas, quan a un patriota se l’ataca amb una realitat del seu país li fa molt mal, però no cal que menteixi a tot un país. Espanya ens roba i ben orgullosos que n’esteu.

La segona intervenció estelar ha vingut a continuació per part de la fada bruixota . En una mostra de poc sentit democràtic, ha prohibit dir que Espanya ens roba. I jo tinc una altra pregunta que m’agradaria fer a la molt honorable presidenta del Parlament: llavors aquell vídeo de les JNC i el vídeo de campanya del Duran, el de la cartera, no volen dir que Espanya ens roba? O, com que no es tractava del Parlament, no comptaven?Si Espanya no ens roba, no entenc tot aquest paperet terrible del pacte fiscal.

Segurament i esperem que serà així, la fada del Parlament ha comès un error i ha parlat sense haver-hi pensat abans. Si no és així, ens hauríem de començar a preocupar. Això pot voler dir que ens comença a mancar una mica de llibertat o que realment aquesta gent de CiU ens pren el pèl i cada dia s’acosta més l’espanyolisme. Esperem que no. Amb una mica de sort, encara se’n penedirà.

Però el que sí que ja ens queda clar son les mancances d’aquest govern i el poc respecte que demostra cap al poble. Un país que cada any ens xucla 22.000 milions i ens fa retallar-ho absolutament tot, que és gasta els nostres diners en idiotades. Un país que ens empobreix el 20% de la població, no és un país que ens roba i ens espolia? Té raó, presidenta, això és un país que ens podreix.

2 comentaris

 • Eduard Z

  01/12/2011 12:28

  Aquí podem desgranar 4 coses:

  1. En Cañas és cert, són un partit suposadament humanista, però que la seva única funció i creuada és anar contra tot allò que, no només sigui catalanista, sinó català.

  2. La funció de la fada bruixota (sense entrar a debatre la qüestió en si -punt 3-) és de fer respectar unes normes presses en la Junta de Portaveus on hi havia contemplat el punt injúries.

  3. La llibertat d’expressió s’ha de respectar per sobre de tot (sempre i quan, i allò tan típic “no aixafi els drets d’altres), Personalment crec que la qüestió és si en una institució com el Parlament podem usar expressions que poden desvirtuar el missatge final (tot i ser reals).

  4. Sí. Espanya ens roba.

 • dolors planell i solà

  01/12/2011 18:55

  si, espanya ens roba, i la mamarratxa , com li ha dit en tena , no volque sigui dit.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús