Una altra?

Sembla que l’única alternativa per sortir del pou on s’ha ficat el PSC és tirar cap al catalanisme i deixar estar d’una vegada la seva espanyolitat i, per tant, també el PSOE. Així, podríem dir que el partit ha de fer un gran canvi i tirar cap a un altre camí si vol aixecar-se. L’única sortida que tenen és enterrar la fosca època montillana i chaconiana dels “¡Viva España!” i començar a traçar un nou camí cap a un nou catalanisme, lluny del que practicava Maragall.

La línia política espanyolista que han seguit fins ara només els ha portat maldecaps i unes grans i gracioses llets electorals, d’aquelles que fan mal. Aquesta línia tan fosca no només ha enfonsat el partit, també ens ha afectat a tots i ha portat Catalunya a l’ensorrament total, amb unes polítiques tripartidistes espantoses que només han servit per esgarrinxar l’autogovern català.

Per tant, tornant a la direcció del PSC, l’única sortida amb una mica de sentit té el nom d’Àngel Ros. El candidat que proposa un grup propi a Madrid per poder defensar Catalunya i no Espanya. Un dels únics personatges d’aquest fosc partit que té una idea clara de per on van els trets i que és el que el votant i el votant perdut ens les últimes eleccions demanen. Serietat en benefici de Catalunya i deixar de fer el paperina a Madrid, com ha fet sempre Carme Chacon i tot aquell circ infumable que fan al Congrés.

Però, per tombs que fa la vida, és veu que Àngel Ros no surt com a favorit per encapçalar el partit. Això demostra una vegada més fins a on arriba l’estupidesa de la militància i la primera línia del PSC. És veu que encara no en tenen prou. Això de les grans nits de derrotes electorals els agrada. Però ja s’ho faran, si volen continuar tirant del mateix òrgan de govern podrit que han tingut fins ara, però amb el nom de Navarro, en són totalment lliures. Ara, la patacada serà històrica!

1 comentari

  • Sergi Tossar Dalmau

    12/12/2011 2:38

    No cal oblidar que la majoria de votants del PSC i el PSOE no es regeixen per proclames federalistes, catalanistes ni de cap tipus de branca nacionalista, sinó per uns ideals socialistes i d’esquerra política.
    Crec que la clau no es trobar un candidat més o menys catalanista o federalista, sinó un candidat que dugui a terme accions econòmiques que enfoquin aquesta ideologia d’esquerres que tan oblidada i “venuda” està al poder econòmic.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús