Que digas “¡Viva España!”,  coño!

La majoria de televisions espanyoles, siguin públiques o privades, són bastant fluixetes i mesquines. Acostumen a fer un periodisme brut, dividit en dues branques. La primera és la que representen Belen Esteban i totes aquelles porqueries tan seguides i aclamades a tot Espanya. I la segona és una que encara enganxa més i té més seguidors: és l’ anticatalanista, portada a terme per televisions públiques, pagades amb el nostre espoli, i també a privades.

Però, tot i que en aquest cas ho podríem fer i ho fem, no és bo generalitzar. Per tant, en comptes de parlar en general, podríem fixar-nos en les tres televisions més  cancerígenes de l’estat. Telecinco , Telemadrid i Intereconomia, totes tres amb alts graus  d’audiència, són el número central d’aquest xou tant ridícul que fan les televisions públiques i privades espanyoles. 

La setmana passada va sortir a la llum un reportatge molt oportunista en contra de l’independentisme català, tot lligat  dissimuladament amb les agressions a la policia i l’augment de l’agressivitat als carrers per part de la joventut catalana. Un treball ple de demagògia, que s’afegeix a la ja llarga llista de reportatges demagogs contra Catalunya per part de Telemadrid. Res que no haguéssim vist en el passat.

Després també tenim  Intereconomia. El seu cas, com el de Telecinco, no cal ni comentar-lo, ja no ens donen sorpreses, i  mentre l’un signa contra del català, l’altre carrega en contra del nostre país 23 hores al dia. Però es veu que això és el que enganxa tot un país i dóna més audiència. 

Graciosa, però, una escena del programa Punto Pelota a  Intereconomia, on una periodista catalana, Carme Barceló,tampoc  coneguda per una gran devoció al país, és va negar a dir “¡Viva  España!” i a afirmar que era espanyola. Ja se sap, aquestes televisions porqueria són una gran màquina d’independentisme.

2 comentaris

 • ferran

  20/12/2011 15:14

  els espanyols sempre han mirat de dividirnos, i ens humillen constant ment, però deixo constància de que no crec que tots siguin així, però el govern sí que ho es, s’en treu profit de nosaltres però ens degraden i es queixen de que tenim deutes amb ells, en quan que nosaltres els catalans patim el brut c apitalisme dels espanyols perque be que ens cobren millonades a fi d’any.
  en canvi hi han regions espanyoles que no paguen ni un cèntim però a aquests llocs no i diuen res.

  INDÈNDÈNCIA JA!

 • Francesc

  26/02/2012 21:58

  El xou ridícul es el que protagonitzen els medis catalans. Fan vergonya aliena

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús