Un somni, un esperit!

Ja semblava tot perdut quan fa unes quantes setmanes el Madrid se’ns posà a 10 punts. La majoria de barcelonistes ja volíem deixar estar la Lliga i lluitar amb totes les forces per aconseguir la nostra cinquena i estimadíssima “Champions League”. Aquella setmana tot pintava molt negre, i només els més optimistes volien sentir a parlar sobre la lliga i una molt difícil remuntada. Els altres véiem la remuntada com una cosa impossible.

Ahir, però, Leo Messi va obrir una petita gran escletxa d’optimisme, que cada dia es fa més i més gran. I ara ja no és el Barça el que té tota la pressió per remuntar, sinó que és el Madrid que la té per no perdre-la. Els papers s’han intercanviat una altra vegada, i encara que, d’optimisme, ens en falta, podríem arribar a dir que la Lliga no és impossible.

Avui el Madrid és creuarà amb un Vilareal amb nou entrenador i motivat per quedar-se a primera divisió. Una nit més el Madrid té tota la pressió del món a sobre, i si no volen deixar escapar una lliga que ja tenien a tocar, hauran de guanyar i trencar la ratxa de mals partits que porten. Les portes són obertes, senyors i senyores!

1 comentari

  • Ernest Orts

    31/03/2012 19:45

    Ho dius molt bé: la nostra és la Champions, però mentres puguem hem d’anar a per totes. Per cert, el nom en català és Vila-real. No ajuda el fet que van posar el nom del club en castellà, Villarreal CF…Abraçada i força!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús