Internacionalistes del món, uniu-vos!

Benvolguts i benvolgudes lectores,

l’endemà d’aprovar el Tractat Internacional que regula el comerç d’armes a nivell internacional a Nova York, mentre jutgen a Ríos Montt a Guatemala i arriba la premsa “lliure” a Birmània, des d’Àgora Nord Sud us presentem un nou blog.

Tothom que escriurà aquí, i jo mateix qui coordinarà aquest espai, us intentarem explicar les coses des del nostre punt de vista internacionalista, una paraula a la que caldrà treure-li la flaire a càmfora i posar-la al dia, avui que a massa gent sembla importa-li només allò que passa al seu racó del món i li afecta immediatament. Com si tot no estigués ja irremeiablement connectat i qualsevol fenòmen es pogués explicar aïllat de la resta de realitats.
Amb el vostre permís, i pesi les retallades, els cinismes i les impostures, la nostra determinació és entendre el món que ens volta i ser-ne part, actuar, lluitar i transformar, per guanyar els drets que uns pensaven que mai perdrien i d’altres no sabien ni que existien. Us ho intentarem explicar aquí, com un mateix relat, el mateix relat a qualsevol riba, barri o llogaret del nostre món.

Tant de bo us agradi, està fet amb el nostre cor.

 

Miquel Carrillo

 

 

1 comentari

  • Ksavero Urbestro

    17/04/2013 11:32

    Bonvenon / Benvingut! Des de la comunitat esperantista catalana li desitgem molta sort a aquest blog. El futur, sense dubte, passa per l’internacionalisme.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús