Rodrigo no ve a la mani

No l’espereu, no ve. Se li ha girat feina amb Hisenda i, a més, no veu clar que això del TTIP sigui tan nefast com dieu. Ell pertany a aquella subespècie humana, a aquella elit de ments il·luminades, que regeix els nostres destins, que no necessita de nosaltres per guiar les nostres passes. Què voleu saber? Per què us interessa mirar tanta paperassa, que mai no entendreu? Seieu tranquils, deixeu-los fer, el vostre destí és a les millors mans. Són els millors, el més gran ministre d’economia que mai heu tingut, encara hauríeu d’estar contents, desagraïts, això és el que sou. Si els envieu un europarlamentari, 50 europarlamentaris, els registraran abans d’entrar a la sala dels oracles, els treuran l’últim llapis de sobre, ningú pot violentar els secrets dels deus (del mercat). Però què preteneu?

La sobirania? La sobirania és barata en aquest país, augmentant 500 euros els beneficis anuals de les famílies ja està justificat treure-se-la de sobre. En Rodrigo pensa que si la seva gent aconsegueix una millora d’aquest volum en les vostres rendes, no us farà res que us defraudi gairebé 2,4 milions d’euros en dos anys. Sigueu comprensibles, han treballat molt per vosaltres, entre tots no es nota. Cal pensar en tots els ex-ministres jubilats, generosament acollits als consells d’administració de grans empreses (les beneficiades per l’acord transatlàntic). D’on treurà l’INSERSO tants recursos per pagar-los dietes de caviar a aquests prócers de la pàtria?

A més, sou incorregibles. Tota la vida desitjant trobar petroli sota els nostres peus i ara que el tenim a tocar amb el fracking, us poseu de morro fi. I què més dóna que el fuet ja no sigui de Vic i vingui de Kentucky? Que no, que no ve. A més, ha de trucar al seu amic Mario Draghi, que encara no se li ha passat l’ensurt del confetti. Com sou. Vosaltres i el vostre activisme. A aquest pas, aconseguireu reunificar Europa al voltant d’alguna cosa que no sigui la Champions. A on anirem a parar?

PD. Que ningú hi falti #18aNOalTTIP #YoVoy18A Busqueu la vostra manifestació al costat de casa vostra.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús