Siguem seriosos, anem a l’ #AràbiaSaudita

 

Letízia, fes les maletes igualment, va. Sí, perquè, total, en Ban-Ki ja ha cridat a la moderació i la colla de Brussel·les també ha deixat de respirar 30 segons en senyal de protesta, i ni així se’ls veu neguitosos. Això sí, quan arribem a Riad, recorda’m que hem de condemnar enèrgicament la crema de l’ambaixada a Teheran, fins aquí podríem arribar. Amb la violència no s’aconsegueix res, ho sap tothom. Com són aquesta radicals de l’eix del mal!

Amb una mica de sort, encara veurem un tram de l’AVE  a La Meca, per a que et facis una idea del que són capços els teus súbdits. Això és el que necessita la regió, trens per anar a pregar i espanyols molt espanyols, al capdavant d’empreses espanyoles molt espanyoles, per gastar-nos els seus petrodólars. Encara que ara el petroli no sigui el que era, ja veus que fins i tot tenen déficit públic, ara que van regalant el cru per fer-li la guitza als americans i que no se n’oblidin d’ells. Com són els ecologistes de l’eix del mal, també, tu, la que han liat a París. Al final, no em fas cas, Letizia, però ells tenen la culpa de tot. Faran que regalin tot el petroli perquè ja no servirà ni per cremar i no tindran amb què pagar-nos els vagons, i menys les comissions. Ves que al final no sortirem de la crisis pels hippies aquests.

Esclar, vosaltres les reines ho teniu fàcil. Arribaràs, quatre fotos amb els progres locals, amb aquests projectes que tant us agraden, i au, a córrer.  Oh, què li agradava això a la mare, sempre em portava els ‘pongos’ que li anaven donant a cada viatge. No creguis, alguns barrets d’aquests exòtics em queden bé. Però vosaltres sí que sempre sortiu bé a les revistes del cor, no us toca negociar res ni aquestes coses tan desagradables que fem els reis per la nostra pàtria. Poli bo, poli dolent, ja m’ho va avisar el pare. Què tens al programa, a veure? Bé, perfecte, cap reunió amb representants de la societat civil o associacions de dones. Ara no et facis l’heroïna, d’aquí quatre setmanes ningú se n’enrecorda d’aquests pobres diables que s’ha pelat. De fet, si els haguessin anat distribuint tot l’any, com han fet amb els altres cent i escaig que han mort, ni n’estaríem parlant. El que et dic, aquests països els manca organització, sobre tot, organització. Deixa’t estar de drets humans i aquestes històries, organització i estabilitat. Sembla que no llegeixes els diaris a casa nostra. Aix, que ens els estimem molt, que si no, no sé on serien.

No, no sé quin temps fa el febrer a l’Aràbia, ni si et deixaran posar-te la nova col·lecció afegint-hi un mocador al cap. L’únic que sé és que hi anem, som gent seriosa.

1 comentari

  • Siguem seriosos, anem a #Ar?biaSaudita | CATnews

    04/01/2016 19:10

    […] ? Let?zia, fes les maletes igualment, va. S?, perqu?, total, en Ban-Ki ja ha cridat a la moderaci? i… […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús