L’autor

Vaig nàixer a Algemesí, el poble de la Muixeranga,  l’any 1977, tal vegada pel fet de veure fer torres humanes des de ben menut vaig assumir que les coses importants s’aconseguien amb la implicació de molta gent.

Vaig estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, i durant uns anys vaig exercir aquesta professió al diari Levante-EMV i a la televisió local Berca TV. També he estat a l’altra banda de les redaccions, treballant a gabinets de premsa i en la gestió cultural de l’Institut Municipal de Cultura d’Algemesí. A més, des de fa tres anys treballe a Escola Valenciana.

Però un bon dia vaig decidir travessar la línia vermella que separa el periodisme i la literatura. Així vaig emprendre l’aventura de posar en marxa Andana Editorial, un segell dedicat a la publicació de literatura infantil i juvenil en la nostra llengua. Alguns som així d’agosarats (o inconscients) per intentar fer realitat un nou projecte cultural enmig d’una crisi, i des d’un sector cultural que fa anys que viu en crisi. Per tant, he esborrat la paraula utopia del meu diccionari.

A més, d’aquest projecte sóc tutor de la Universitat Oberta de Catalunya al Postgrau Llibre lectura en la societat de la informació. Un espai fantàstic per descobrir i assessorar a tots aquells que enceten l’aventura de l’edició digital. També em trobareu al facebook i al twitter (@ricardperis)

L’any 2005 vaig començar a parlar de sirenes. Al llarg d’aquest temps he anat deixat constància en aquest blog de les diferents aventures periodístiques, culturals, editorials, literàries que han passat a la meua vida i al meu voltant. De vegades amb un estil directe, i de tant en tant amb llicències literàries per jugar amb la realitat i la ficció, perquè crec que en més d‘una ocasió parlar de sirenes pot resultar més veraç que informar-se d’una actualitat incerta.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús