Les Eleccions del FC Barcelona ja són aquí!

diumenge, 21/06/2015

Imagen 15

Després d’una temporada plena d’emocions fortes, ara és el moment de pensar en les Eleccions a la Presidència del F.C.Barcelona que tindran lloc el proper Dissabte, 18 de Juliol a l’esplanada de l’Auditori FCB, al costat del Camp Nou.

Aquestes Eleccions a can Barça pretenen ser del tot emocionants, més que les darreres del 2010, on l’ex president Sandro Rosell va guanyar amb claredat, amb més d’un 60% del suport dels poc més de 50.000 socis que van anar a votar el  juny de 2010. Per darrera de Sandro Rosell, Agustí Benedito, amb el suport de 8.044 socis, va ser la sorpresa de les darreres Eleccions, superant a Marc Ingla i a Jaume Ferrer, que representava al continuïsme en aquell moment.

L’ex president del Barça (2003-2010), Joan Laporta, no podia participar respectant als Estatuts del Club, però sí que ho tornarà a intentar aquest cop, junt amb altres precandidats com Josep Mª Bartomeu, Agustí Benedito, Jordi Majó, Toni Freixa i Jordi Farré.

 

Calendari Electoral

11 DE JUNY: Publicació convocatòria eleccions.

12 – 16 DE JUNY: Sorteig per a la designació dels membres de la Junta i la Mesa Electoral.

17 – 18 DE JUNY: Acte de constitució de la Junta i la Mesa Electoral.

19 – 23 DE JUNY: Exposició del Cens i reclamacions.

24 – 26 DE JUNY: Resolució de reclamacions per la Junta Electoral i aprovació del Cens definitiu.

27 DE JUNY – 4 DE JULIOL: Presentació de propostes de candidatura.

6 – 8 DE JULIOL: Proclamació candidatures.

9-16 DE JULIOL: Campanya Electoral.

17 DE JULIOL: Dia de reflexió.

18 DE JULIOL: Votacions.

Imagen 17

Votacions el 18 de Juliol / F: FCB

Precandidats

 

Ens podeu seguir dia a dia amb tota l’actualitat i tuits referents a la Pre-campanya i Campanya electoral a www.twitter.com/eleccionsfcb i a través del hashtag #EleccionsFCB. Us hi esperem!