Autora

Montserrat Arbós. Sóc periodista, llicenciada per la UAB i actualment dono classes a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, on també hi faig tasques de coordinació. He dedicat la major part de la meva carrera professional al seguiment de l’actualitat internacional, primer al diari AVUI i després com a free-lance a la revista electrònica Asiared, per bé que també he fet col·laboracions per a El País-Negocios i projectes editorials.

En aquest bloc voldria construir enllaços amb visions potser poc mediàtiques del que passa a les riberes de la Mediterrània, donant veu als protagonistes menys coneguts de conflictes molt coneguts o comentant notícies que no acostumen a sortir en portada. I m’agradaria comptar amb el vostre ajut, no només perquè hi digueu la vostra, sinó per bastir com més ponts informatius, millor.

2 comentaris

  • Jordi Bertran

    24/05/2011 9:20 pm

    Ep, que aquí encara no t’havia vist. És bo saber-te de nou a punt per afilar l’anàlisi sobre la Mediterrània.

  • Dendy

    13/07/2012 1:04 am

    No es tracta de ser fredvol que en aeuqsts temes mllor no ser-ho; perf2, per que8 no? En el fons, la frase em sembla una tautologia. Entenc que amb un amic/ga pots fer l’amor i seguint-ho essent. I no nome9 amb qui fas l’amor ha de ser el teu fanic amic. La qfcestif3 e9s que, manta vegades, amb qui fas l’amor normalment no ets amic/ga. Aquesta e9s la volta de clau de la parella. I aixed anem

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús