#Referència1: Puntualitat

Mando Diao és el gran grup suec del moment. Quasi 20 anys d’història en el rock. Comencem aquest projecte esperant tenir sort i esperant gaudir de l’experiència i, si de cas, treure’n algun profit. Qui sap!

– Where are you from?

– I’m from Catalonia…

– ¿!?

– Barcelona.

– Oooh yes, Spain! I like it so much!

“Tots els espanyols sou impuntuals”, diuen. Ara bé, n’hi ha que ho porten amb orgull i n’hi ha que passem vergonya. En tot cas, per davant de tot, representa que tots som espanyols. I un suec, un alemany o un ‘yanqui’ t’ho retreuen a la cara, sense miraments. Que ets impuntual i que ets espanyol. És ben sabut que la puntualitat a terres nòrdiques és sagrada. L’avió noruec que m’ha portat a Copenhaguen ha aterrat deu minuts abans de l’hora prevista. El tren que m’ha portat fins a Suècia ha sortit molt puntual, ha perdut alguns minuts en un transbord i ha arribat amb dos minuts d’endarreriment. Només dos minuts! Un cop a Kalmar ja m’esperaven per acompanyar-me a casa. En total, un viatge llarg però directe i àgil. Puntualitat europea, cara de veure a casa nostre. Ja m’ho van dir abans d’arribar: “si es queda per fer ‘copeo’ a les 20h, no pots arribar a les 21h i els espanyols sempre arribeu tard“… Veurem si al llarg de l’estada aconseguim eliminar alguna de les etiquetes que ja ens han posat el primer dia… que tots som impuntuals i que tots som espanyols.

Dóna’m un OK si ho voldries per Catalunya. Dóna’m un KO si no ho voldries!

(Comenta amb un OK o amb un KO)

Etiquetes ,

7 comentaris

 • Júlia

  27/01/2014 14:10

  KO claríssim!
  Etiquetes espanyoles? NO gràcies! ;)

 • Neus

  27/01/2014 22:07

  OK a la puntualitat, però dels catalans!!! els espanyols ja s’ho faran!!!

 • Dani

  27/01/2014 22:27

  Tots espanyols? KO!
  Jo preguntaria: alemany, d’on? I és bonic o que?
  Ja veig que t’estimes la teva terra, … i això que ni teniu una lengua propia. T’imagines?

 • Oriol Moya Cànovas

  27/01/2014 22:39

  Hola Júlia! D’acord, la primera #ref tenia trampa. KO a les etiquetes però què me’n dius de la puntualitat? T’agradaria adoptar-la?
  Gràcies!

 • Esteve

  28/01/2014 11:30

  KO, KO, KO !!!
  Els catalans arribarem a la independència amb puntualitat nòrdica.

 • Oriol Moya Cànovas

  29/01/2014 2:13

  Moltes gràcies a tots pels comentaris. Espero que seguiu contribuint a aquest petit projecte que tot just acaba de començar. La intenció és anar millorant i anar prenent forma. Gràcies per l’acollida en aquest primer dia, de tot cor :)

 • Ester Vandellòs López

  04/02/2014 20:00

  La impuntualitat com a màxim exponent de falta de respecte pels altres …No cal dir que aquest habit, costum o vici, defineix qui el practica… sigui persona o país.
  Pel que fa a eliminar etiquetes…se t’ha girat feina! …els hauras d’ensenyar a destriar el grà de la palla!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús