#Referència17: Bicicletes everywhere

En contra de la cultura capitalista, així es presenten aquests hippsters rockers d’Umeå, la Capital Europea de la Cultura. Un grup creat per evocar ideologia política a la música… van rodats.

Els suecs són gent ordenada. Representa… Em llevo i el primer que veig al sortir de casa és una pila de bicicletes tombades pel terra en bateria. Cony! Aquesta és la nova moda? Si si, els suecs aparquen totes les seves bicicletes al carrer i la nit i el vent les escampen pel terra. El més sorprenent però és que no estan lligades. La confiança en una societat civilitzada porta a aparcar el teu mitjà de transport sense cap mena de seguretat. Molta gent deixa les bicicletes soles a qualsevol racó. A tot arreu hi ha aparcaments de bicis però sinó, recolzada a una paret o a una farola ja està bé. Tothom té la seva i ningú serà tant mala persona com per emportar-se’n una. Valga’m Déu! En tot cas, ja m’han recomanat alguns amics que la lligui per si de cas, mai se sap si el vent bufarà molt molt fort. És clar que a vegades si que roben bicicletes però vaja, no té res a veure amb Barcelona, per exemple.

Et pots trobar bicicletes en els aparcaments més indiscrets

Dóna’m un OK si ho voldries per Catalunya. Dóna’m un KO si no ho voldries!
Etiquetes ,

1 comentari

  • Neus

    11/03/2014 11:55

    Quan sento explicar situacions com aquesta el sentiment que em provoca és de clara enveja!!! A més el problema és que estem molt lluny de poder aconseguir, en el nostre país, actituds com aquesta que expliques de les bicicletes.
    OK!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús