#Referència21: Milers de materials a reciclar

Lisa Miskovsky va començar composant pels Backstreet Boys. Polifacètica sueca (Obbola, 1975) que, a part, de tres albums de gran èxit -i la banda sonora del videojoc Mirrors Edge-, ha escrit un llibre i ha representat l’equip nacional d’snowboard.


Plàstics, llaunes d’aliments, llaunes de beguda, pots de vidre, ampolles de vidre blanc, ampolles de vidre de color, papers i residus orgànics. Porqueria que s’acumula durant dies a la meva cuina, milers de materials sobrants que generem les agradables persones que convivim al meu pis. A una ciutat mitjana com Kalmar, cada edifici comparteix una sala annexionada on s’hi troben els contenidors de les deixalles. Com a mínim set o vuit. Quan amb els meus companys de pis ens disposem a reciclar baixem escombraries i les repartim en múltiples dipòsits. Com dic, cal separar el vidre blanc del vidre de color. Un contenidor és només pels TetraBriks. Un altre contenidor és exclusiu per les llaunes d’aliments. A part, també tenim els contenidors de l’orgànic, el paper i el plàstic. Un quart d’hora com a mínim, resoldre-ho tot plegat. Total perquè després, com diu en Johan, ho cremin tot al mateix forn. Per cert, els envasos de beguda sempre a part. Se’t retorna una corona per cada llauna i dos corones per cada ampolla de plàstic si les portes als punts de recollida pertinents.

Dóna’m un OK si ho voldries per Catalunya. Dóna’m un KO si no ho voldries!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús