Censura d’un documental suec sobre el franquisme

Mari Carmen España – The End of Silence és un documental sobre el franquisme i la recuperació de la memòria històrica i la memòria a les víctimes de la Guerra Civil Espanyola i de la dictadura de Francisco Franco. Produït per dos suecs, Martin Jönsson i Pontus Hjorthén -resident a Màlaga-, per a la Televisió Sueca (SVT) a principis de segle XXI. La principal sorpresa que desconcerta als periodistes és que avui en dia, encara es ret homenatge al dictador, al Valle de los Caídos -“Caídos por Dios y por España”-. Sembla que mai es va emetre per cap canal de televisió espanyol tot i que va rebre molts premis arreu i va ser molt ben valorat per tothom. Fa un parell d’anys es van fer dues sessions al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i van ser un éxit. A Internet es pot trobar complet en anglès.

Mari Carmen España – The End of Silence by tystnadensslut

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús