Autor

Em dic Albert Rabadan (Sant Vicenç dels Horts, 1993) i crec en el ciclisme i el ciclista. Sempre ho he fet. Tant en el mediàtic -si és que algun en queda- com en el que ha de fer malabarismes per poder guanyar-se la vida pedalejant. D’altres parlen de la seva trajectòria; jo en prou feines puc dir que aquí la començo. Ja fa temps que he volgut moure l’aficionat catalanoparlant amb més ganes que no pas eines, i per això em sento afortunat d’haver crescut en aquesta època de canvis comunicatius.

Així doncs, em podeu trobar a @arabadan comentant la jugada. Paral·lelament, tinc la sort de participar en un projecte jove i engrescador com és el podcast de ciclisme “Con el plato pequeño”. És una iniciativa pionera, ja que prèviament no hi havia cap programa únicament dedicat al ciclisme que es fes en castellà. L’hem pogut posar en marxa la redacció de ciclisme de Palco Deportivo, a on he après molt i espero poder seguir fent-ho.

M’agrada pensar que he començat a aprofitar bé la vida, dos terços de la qual la porto sent escolta. Si diuen que s’aprèn de les derrotes, jo dec ser tot un erudit; les meves vocacions d’esportista i artista s’han anat fent impossibles per simple inutilitat. Seria feliç si, algun dia, algú arriba a atorgar-me una minça part de culpabilitat de la bona ventura del ciclisme, tant de casa com de fora, que bona falta li fa.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús