90 anys de Santboiana

Enguany la Unió Esportiva Santboiana fa 90 anys. Per celebrar-ho, el club degà del rugbi català ha programat un interessant programa per aquest dissabte 10 de setembre que inclou un partit dels seus sèniors contra el Barça (que actualment milita a Divisió d’Honor “B”) i contra els Juvenils del Munster, un club capdavanter a nivell europeu.

Us deixo amb el comunicat oficial de la UES:

 

Com ja sabeu, el 4 de juliol d’enguany va fer 90 anys de la fundació de la Unió Esportiva Santboiana, el nostre estimat club.

Volem celebrar aquest esdeveniment amb la presència de molts dels que ens heu acompanyat en aquesta travessia. Sense vosaltres no haguérem arribat tant lluny. Sense el suport de la massa social als partits, sense la voluntat de continuar essent un club competitiu tal com que heu manifestat al llarg de tots aquests anys a través de la vostra implicació, ja no tindríem l’ocasió de celebrar-ho.

Amb el vostre suport, amb la implicació dels que després de la seva etapa de jugadors han continuat donant suport al club, amb els entrenadors i simpatitzants que partit rera partit han estat amb nosaltres, s’ha escrit la història. Ens preparem pel centenari, però al llarg de la temporada celebrarem els 90 anys del club que començarem amb una sèrie d’actes pel dia 10 de setembre de 2011 tal com us detallem.

16:30 h. – Partit F.C.Barcelona vs Acadèmia U.E. Santboiana SEAT

18:00 h. – Parlament del President Toni Gabarró

- Desfilada dels equips de l’escola

- Lliurament de samarretes a l’equip Sub-18 campió d’Espanya de la temporada anterior

- Presentació de la nova versió de l’himne del club

18,30 h. – Partit Munster Junior vs U.E. Santboiana SEAT

20,30 h. – Tercer temps, sopar i festa popular.

 

santboiana.gif

La Santboiana enguany fa 90 anys, i ho celebrarà aquest cap de setmana amb algunes activitats.

En un altre ordre de coses, ja que no només del Mundial viu el rugbi,  la selecció catalana també té previst un partit amistós i de preparació aquest dissabte a la tarda contra la selecció d’Andorra (coneguda popularment com els Isards) a domicili.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús