Llocs on veure (i beure) el rugbi (segona part)

Ja arriba el final d’aquesta Copa del Món (trobo que s’ha fet curta!) i molta gent m’ha preguntat on i com veure els partits de la fase final de la Copa del Món de rugbi. Tal com ja vaig esmentar al post titulat “Guia per veure (beure) el rugbi” publicat fa poca cosa més d’un mes Barcelona (i Catalunya en general) disposen d’una àmplia oferta per gaudir dels millors partits d’aquest fantàstic esport.

Una opció és la de veure els partits a casa, sobretot si ets abonat de Canal+ Deportes, plataforma televisiva de pagament que s’ha fet amb els drets d’aquesta Copa del Món. Si no esteu abonats a aquesta plataforma televisiva, sempre podeu fer una petita recerca per aquest mateix blog (fixeu-vos en els enllaços de la dreta de la vostra pantalla) i trobareu alguns llocs web amb enllaços directes als partits de la Copa del Món i la resta de competicions (a nivell de club i selecció) del planeta oval.

Una segona opció és veure els partits en un pub. En l’anterior post teniu una llarga llista amb alguns dels indrets on podeu gaudir dels partits.

Per últim, existeix una tercera opció per tots aquells que voleu fugir d’ambients carregats i voleu veure els partits en indrets més especialitzats i amb menor aglomeració, rodejats d’autèntics ruggers que us explicaran qualsevol dubte amb el reglament o incidència durant el partit. Parlo de veure el partit en les seus socials dels clubs. Us recomano específicament dos llocs on veure els partits i fer un mos rodejats del millor ambient possible: el clubhouse de la Santboiana (c/Baldiri Aleu s/n) i el local del Cornellà (c/Rubio i Ors, 149), obert tots els dies que hi ha partit al llarg d’aquesta Copa del Món.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús