Videojocs de rugbi

Arriben les dates de nadalenques i molts dels ruggers catalans no sabem ben bé que demanar als reis o al Tió. Una corbata? Mitjons? Colònia? Per si encara no heu decidit què voleu demanar als reis o al Tió i sou uns autèntics amants del rugbi i dels videojocs, us recomano un parell de videojocs (disponibles per PS3, PC i XBox360 que no us podeu perdre).

El prímer títol que us proposo és el Rugby World Cup 2011, un videojoc que recrea la passió i el joc de la passada Copa del Món de rugbi de Nova Zelanda. Disponible a un preu al voltant dels 30 euros, podreu reviure els millors partits de la Copa del Món al sofà de casa, amb les llicències de gairebé tots els equips mundialistes (excepte els dos grans, Austràlia i Nova Zelanda). L’apartat gràfic és correcte, i la jugabilitat força assequible. Us deixo un tast en forma de partit d’exhibició entre Anglaterra i Sud-àfrica:

[youtube FkPbJp9VqcA]

Ara bé, aquest videojoc té un petit defecte, i és la manca d’opcions que presenta el joc, ja que només podem jugar Copes del Món o partits amistosos, sense la possibilitat de jugar cap partit a nivell de club o de personalitzar jugadors i tornejos.

L’altre gran títol del mercat és el Jonah Lomu Rugby Challenge (també el trobareu com All Blacks Rugby Challenge a NZ o Wallabies Rugby Challenge a Austràlia). Aquest joc (que podre trobar al mercat per uns 50€) és un títol al meu entendre més complert que no pas el seu rival. Al Rugby Challenge no podrem jugar Copes del Món oficials (si que hi ha un Mundial no oficial i un Sis Nacions tampoc oficial), però per contra, disposarem de les grans competicions a nivell de clubs (Super15, Guiness Premier League, Top14, Celtic League…) i podrem editar alguns equips, jugadors o competicions.

A més a més,el motor gràfic del Rugby Challenge és força superior al del seu rival, i suposo que a molts ruggers catalans els farà especial il·lusió proclamar-se campió amb la USAP o veure ballar una haka als All Blacks (que en aquest videojoc si que són presents sota llicència oficial) contra els Wallabies australians. Us deixo amb un vídeo del videojoc:

[youtube 17hFoyPcHj0&feature=related]

3 comentaris

 • Sergi Villa

  07/01/2012 16:06

  Hola, algú té idea d’on es pot trobar el Rugby Challenge??

 • Ferran Vital

  07/01/2012 20:32

  Hola Villa!

  Jo el vaig comprar per la web The Hut. Et deixo l’enllaç: http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/jonah-lomu-rugby-challenge/10531560.html

  Malauradament vaig anar a buscar-lo al Game, FNAC, Corte Inglés, Media Market… i la major part de gent no sabia que era el rugbi, i em donaven jocs de Futbol Americà… En fi…

 • Sergi Villa

  07/01/2012 22:02

  Prendre nota Ferran, moltes gràcies, ara veurem si el compro amb els diners que m’han sobrat al Nadal.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús