La USAP destitueix el seu tècnic, Jacques Delmas.

Dilluns passat saltava la notícia a Perpinyà. La directiva de la USAP ha decidit destituir el tècnic Jaques Delmas al capdavant dels del Rosselló. Els mals resultats recollits durant els darrers mesos a la competició domèstica (la USAP és a la zona baixa de la classificació, vuitena amb només dinou punts, a disset del líder) i el pobre joc dels catalans durant aquest inici de temporada han estat determinants per a que el president del club, el senyor Paul Goze, hagi pres la decisió d’acomiadar en Delmas.

Jacques_Delmas50.jpg

Delmas, l'entrenador destituït.

En Jaques Delmas va arribar el passat estiu a Perpinyà per suplir la marxa del carismàtic tècnic Jaques Brunel, (un home molt estimat a Perpinyà). En Delmas té un currículum força complert i un gran renom a terres gales, ja que no en va havia fet campió del Top 14 als bascos del Biarritz els anys 2005 i 2006. El mètodes de Delmas semblen no haver acabat de funcionar amb l’equip català, que ha mostrat un perfil de joc baix i en ocasions preocupant. La gota que va fer vessar el got fou la humiliant derrota contra els Newport Dragons gal·lesos a l’Amlin Cup (segona competició europea), on el conjunt del Rosselló va perdre bona part del prestigi europeu que tant li havia costat guanyar durant els darrers anys.

De moment encara no s’ha confirmat qui substituirà de forma oficial en Delmas al capdavant de la USAP, tot i que la direcció tècnica de l’equip (que aquest proper divendres rep la visita del potent Stade Français a l’Aimé Giral) recaurà, de moment i de forma interina, en Bernard Goutta i Christophe Manas, ajudants fins ara del denostat  Jacques Delmas

Als mitjans de comunicació de l’hexàgon s’ha especulat amb diversos noms de prestigi per ocupar la banqueta catalana. En les darreres hores han sonat amb certa força noms  com en Martin Johnson (antic jugador de la USAP i seleccionador anglès fins fa uns dies), Marc Lièvremont (ex seleccionador del XV del Gall) o en Nick Mallet, antic seleccionador italià. Dóna la casualitat que en Nick Mallet va ser substituït per Jaques Brunel (predecessor de Delmas a Perpinyà) a la banqueta de l’equip transalpí. De confirmar-se el fitxatge de Nick Mallet la USAP i la selecció azzurra tancarien un curiós cercle.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús