La selecció femenina s’emporta el Torneig dels Pirineus

La selecció catalana femenina es va imposar a la selecció d’Euskadi en el partit celebrat el passat 11 de desembre al camp de rugbi de la Feixa Llarga, a L’Hospitalet. El resultat final fou de 21 a 0 a favor de les noies catalanes, que van saber imposar el seu joc sobre el camp.

rugbycat-cat-eus-fem-equip.jpg

Aquesta brillant victòria de les nostres noies reforça encara més el crèdit que té la selecció femenina, una veritable potència a nivell internacional. Amb l’estructura del totpoderós INEF de Barcelona i l’ajuda de diverses noies procedents dels principals clubs catalans (tals com el GEiEG, la Santboiana o el Poble Nou) la selecció catalana ha esdevingut un conjunt sòlid i competitiu, capaç de competir a un bon nivell internacional. No debades, la columna vertebral de la selecció espanyola (actual subcampiona europea) està formada principalment per noies catalanes. Un cop més, convé felicitar a les nostres jugadores i donar-li tota la visibilitat pública i mediàtica que es mereixen i que incomprensiblement ben sovint no tenen.

El partit va servir també per a que fins a vuit jugadores debutessin amb la samarreta de la ginesta. Us deixo amb la fitxa de les jugadores participants faclilitada per la Federació Catalana al seu web:

Jugadores: Nuria Canals (7), Marta Cabané (13-15), Magdalena Pérez (1), Júlia Pla (11), Meritxell Urbiola (10), Clara Costa (12), Raquel Erro (9), Laura Esbri (15), Angela del Pan (8), Marta Costa (4),  Alex Castillon (7),  Judit Rius (3-5), Mari Sequedo (2-1), Carina Castillón (11), Diana Gasso (6), Roser Borras (9, debutant), Elisabet Andreu (13, debutant), Sonia Najas (2, debutant), Maira Cano (4), Fani Schwamb (3, debutant),  Ana Aguila (14, debutant), Lorelei Torres (12, debutant), Meritxell Mejias (7, debutant), Miriam Mejias (11, debutant).

Per últim, no perdeu l’ocasió de visitar la galería fotogràfica del partit realitzada pel fotògraf Ernesto Aradilla.

 

1 comentari

  • La selecció femenina s’emporta el Torneig dels Pirineus – Ara.cat | Dona i esport – Mujer y deporte – Woman & Sport | Scoop.it

    24/12/2011 11:15

    […] jQuery("#errors*").hide(); window.location= data.themeInternalUrl; } }); } blogspersonals.ara.cat – Today, 5:16 […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús