Campionat d’Espanya juvenil

Aquest cap de setmana es juga el campionat d’Espanya de rugbi de categoria juvenil amb la participació de les seleccions de Madrid, País Basc, Castella-Lleó, Astúries, Andalusia i l’amfitriona Catalunya. El format divideix el sis equips en dos grups, amb seu al camp de rugbi de Cornellà i de L’Hospitalet. En aquest cartell podeu observar els horaris i seus dels partits:

cartell campionat.jpg

El dissabte al migdia l’oferta es completa amb la possibilitat de veure en acció una selecció catalana sènior “B”, anomenada Catalunya Invitació, amb diversos jugadors de les divisions catalanes (ja que els equips de Divisió d’Honor o Primera Nacional tenen jornada de lliga), que jugarà contra el segon equip del Manuel Belgrano, un club argentí. Per rematar la jornada els juvenils de Narbona jugaran contra el primer equip del Manuel Belgrano, completant una gran jornada de rugbi que no us podeu perdre!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús