François Steyn, o com xutar de sobrebot des de quaranta metres

En el rugbi del segle XXI és poc usual veure xuts de sobrebot en els partits d’elit. La recompensa és poca (tres punts) i els riscos que es prenen són massa alts com per “malgastar” jugades d’atac que podrien acabar a la marca rival amb xuts de fiabilitat dubtosa.

Per això sempre han-destacat jugadors com el sud-africà François Steyn, que actualment milita al Racing Metro 92 de París, club del poderós TOP14. Tot just aquesta setmana hem vist com és capaç de clavar un xut de sobrebot des de més de seixanta metres a pocs minuts del final del partit i quedar-se tant ample. Sense cap dubte Steyn és un dels estranys privilegis de la natura, i el seu peu, un canó de gran precisió:

[youtube 3DkPOO2tF0o#!]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús