L’ascens haurà d’esperar

Gerro d’aigua freda. Aquest cap de setmana ha estat nefast pels dos clubs catalans que busquen l’ascens a Divisió d’Honor “B”, que són el Sant Cugat i el BUC. Tots dos equips van guanyar els partits de tornada de les seves eliminatòries d’ascens a Divisió d’Honor B, però per un resultat que no els permetia guanyar en el global de l’eiminatòria, ja que tots dos clubs havien perdut en els partits d’anada.

D53A2FFD-D8C8-1BC6-F16F0CBABBB2B094.jpg

El STQ no ha superat l'eliminatòria contra el Granada i se les veurà amb el Belenos asturià.

El Sant Cugat i el BUC van perdre el global de l’eliminatòria contra el Granada i La Corunya, respectivament. Especialment dramàtica fou l’eliminació del Sant Cugat, que després d’avançar-se en el seu partit a la Guinardera per 19 a 9 a la primera part, va veure com el seu rival li retallava les distàncies a un 19 a 14 que els eliminava, ja que al partit d’anada havien perdut per sis punts. En els instants finals del partit l’obertura Iñaki va fallar un xut de càstig que podria haver resultat decisiu per l’esdevenir de l’eliminatòria. Una cosa força similar li va passar al club de Barcelona, que va imposar-se a la Corunya però no va poder remuntar els tres punts de desavantatge que havia encaixat a la Foixarda.

buc-rugby.jpg

El BUC tampoc va passar l'eliminatòria i jugarà la repesca contra el Zarautz

 

Ara bé, no tot està perdut, ja que tant el Sant Cugat com el BUC podràn jugar una repesca per optar a una plaça d’ascens a Divisió d’Honor “B”. El Sant Cugat haurà de jugar contra el Belenos d’Astúries mentre que el BUC se les veurà amb el bascos de Zarautz. Molta sort a tots dos clubs!

1 comentari

  • XV Matusalem

    27/03/2012 19:10

    Un cop dur, però esperem recuperar-nos. Molta sort a tots dos!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús